MAAILMANLUOKAN TULI- JA GLOW- ESITYKSET

 

Kansainvälisillä lavoilla esiintyvän UniFlown esityksissä yhdistyvät kiehtovalla ja omaperäisellä tavalla näyttävä välinemanipulaatio, taidokkaat koreografiat sekä huikeat akrobaattiset stuntit.

 

UniFlown artistit ovat oman alansa huippuja notkeus-ja trikkausakrobatian sekä tulitaiteen saralla.  Esityksiä on nähty kansainvälisissä TV-lähetyksissä, kiertueilla, yksityistilaisuuksissa, varieteissa ja suurissa sirkusproduktioissa Abu Dhabista Singaporeen. 
 

Uniflown esitykset palavat kirkkaalla liekillä yritystapahtumissa, festivaaleilla, gaaloissa ja häissä luoden unohtumattoman kokemuksen ja muiston, joka loistaa vielä pitkään. 
 

 

TULTA, VALOA, AKROBATIAA, PYROEFEKTEJÄ

 

UniFlown vangitseva tulishow on mahtipontinen, elokuvamaisilla musiikeilla höystetty, esitys, joka sisältää kansainvälisesti pitkälle hiottua tulitaidetta.Uniflown esityksissä yhdistyvät tulitaiteilijoiden välinehallinta, show, pyrot sekä trikkausryhmän huikeat voltit ja taistelukoreografiat.

 

Näyttävät Glow- esitykset ovat valaisseet ja valloittaneet monissa yritystapahtumissa. Kirkkaat valot, lumoavat värit, vauhdikkaat koregrafiat ja mahtipontinen musiikki luovat katsojalleen kokonaisvaltaisen elämyksen. Esityksiin on mahdollista lisätä myös esim. yritysten logoja sekä visuaaleja! 

 

Team Vellusta tuo oman energisen lisänsä UniFlown esityksiin vauhdikkaan trikkaus-akrobatian merkeissä samalla kun Duo Minjan notkeus laittaa selän solmuun. Vahva vartalonhallinta ja uskomattomat akrobaattiset temput saavat yleisön haukkomaan henkeään ja tuovat esityksiin uuden tason.

FIRE SHOWS & WORKSHOPS

Niko Solopuro GSM: +358405608253

@ niko.solopuro(at) gmail.com

 

GLOW & LED SHOWS

Katra Solopuro +358403514136

@ katra.solopuro@gmail.com

 

PYRO SHOWS

Kasmir Jolma +358504432710

@ kasmir.jolma@gmail.com

 

  

FOLLOW US

SHOW BOOKINGS

Katra Solopuro +358403514136

@ katra@luminaproductions.fi

www.luminaproductions.fi

PYRO EFFECTS

Kasmir Jolma +358504432710

@ kj@floweffect.fi

© 2013 Katra Solopuro